Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompilacja binki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

src cyca ^_^ Powiem ci tak V90 ;) google.pl nie boli.

Co drugi wielki technik i znawca c++ a nawet dokładnie zdefiniowanych błędów przez kompilator nie umie zrozumieć...

Błąd ten oznacza że masz niewłaściwy typ linkowania libów [skompilowane w innej wersji 'v']

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

src cyca ^_^ Powiem ci tak V90 ;) google.pl nie boli.

Co drugi wielki technik i znawca c++ a nawet dokładnie zdefiniowanych błędów przez kompilator nie umie zrozumieć...

Błąd ten oznacza że masz niewłaściwy typ linkowania libów [skompilowane w innej wersji 'v']

Wielki technik, problemu naid czy bambusek nie potrafi rozwiązać :) I to nie src cyca :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNertiaMT2

A szukałeś rozwiązania na internecie, dokumentacjach odnośnie tego błędu? Czy od razu poleciałeś do Naid'a/Bambuska?

Żeby by nie było spamu, to masz tutaj 2 linki:

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/f6xx1b1z.aspx
http://warsztat.gd/wiki/Unresolved+External+Symbol

Gdybym nie szukał to bym nie leciał do nikogo z prośbą o pomoc :)

A te linki co podałem nie pomogły?
Opublikowano

@NertiaMT2A szukałeś rozwiązania na internecie, dokumentacjach odnośnie tego błędu? Czy od razu poleciałeś do Naid'a/Bambuska?Żeby by nie było spamu, to masz tutaj 2 linki:

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/f6xx1b1z.aspx
http://warsztat.gd/wiki/Unresolved+External+Symbol

Gdybym nie szukał to bym nie leciał do nikogo z prośbą o pomoc :)

Opublikowano

to pewne że src cyca bo podstawowy src metina nie ładuje m2ClientLib, wiem bo pomagałem koledze skompilować to :-) Jak nie wiesz w jaki sposób dodać nowy typ toolsetu to google ci pomorze.... [Możesz też skompilować wszystkie te projektyw v120 jednak wtedy nie bd działać na XP]staluj

Zainstaluj sobie Windows7.0.SDK po czym przekopiuj pliki projektu [v90] do katalogu z Visual Studio 2013 lub w pliku konfiguracji programu dopisz wczytywanie bibliotek v90

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

to pewne że src cyca bo podstawowy src metina nie ładuje m2ClientLib, wiem bo pomagałem koledze skompilować to :-) Jak nie wiesz w jaki sposób dodać nowy typ toolsetu to google ci pomorze.... [Możesz też skompilować wszystkie te projektyw v120 jednak wtedy nie bd działać na XP]staluj

Zainstaluj sobie Windows7.1.SDK po czym przekopiuj pliki projektu [v90] do katalogu z Visual Studio 2013 lub w pliku konfiguracji programu dopisz wczytywanie bibliotek v90

Nie wypowiadaj sie na ten temat ^^ bo cie zabije -.-

@topic toolset

Opublikowano

Wielki technik, problemu naid czy bambusek nie potrafi rozwiązać :) I to nie src cyca :)

Przecież ja Ci nie miałem zamiaru pomagać więc po co o mnie piszesz?

0LsM05U.png

Opublikowano

Przecież ja Ci nie miałem zamiaru pomagać więc po co o mnie piszesz?

Na mpc jak nie chcesz pomóc to nie potrafisz, przyzywczaić się można z czasem. :v

Opublikowano

Na mpc jak nie chcesz pomóc to nie potrafisz, przyzywczaić się można z czasem. :v

Inicializacja przyzwyczajania się.

Loading 10%....

0LsM05U.png

Opublikowano

Myslisz ze  2 normalnych ludzi z kilku na tym forum chcieli by pomagać ?takiemu randomowi jak ty?

Zaczoles wojne wiec będziesz ją miał ;)

Naid i bambusek skompilowal  binke kiedy ty na  src mówiłes papu 

78980773732802632562.jpg

zdecyduj sie  wielki techniku czy to jest  binka cyca czy nie 

@edit 

Sam non stop do troiana zuliłes sie zeby skompilowal za ciebie binke  gdyby ci nie powiedzial co trzeba zainstalowac  dalej bys nie wiedzial i nie zgrywal  pro technika   

ps  jak juz  rozkminisz dlaczego ci ten gejm z chujowego src nie dziala  nastepnym razem nie proponuj pieniędzy za naprawienie bo ci juz nie pomozemy

Loading 60%...

Opublikowano

to pewne że src cyca bo podstawowy src metina nie ładuje m2ClientLib, wiem bo pomagałem koledze skompilować to :-) Jak nie wiesz w jaki sposób dodać nowy typ toolsetu to google ci pomoże.... [Możesz też skompilować wszystkie te projektyw v120 jednak wtedy nie bd działać na XP]staluj

Zainstaluj sobie Windows7.0.SDK po czym przekopiuj pliki projektu [v90] do katalogu z Visual Studio 2013 lub w pliku konfiguracji programu dopisz wczytywanie bibliotek v90

84440201455649434251.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...